dijous, 25 de novembre del 2010

Entrevista a Aleix Garriga


Ara anem per feina. Qui no coneix l'Aleix Garriga? És un cantautor vallesà de Lliçà d'Avall (vall del Tenes) que l'any passat va gravar el seu disc amb Els Brocs: el seu conjunt mig kumbayà i amb un conjunt d'instruments molt variats que es diu DONCS.
Amb una mentalitat rural ha barrejat inconscientment les influències musicals americanes del blues, el country i el rock per crear estils nous amb unes lletres de temàtiques variades i moltes d'elles transmeten molts missatges de contingut social relacionades amb la reivindicació del paisatge i el món rural al Vallès, i també de velles després d'haver passat per diferents bandes i influenciar-se per la música dels Dire Straits, amb temes més elèctrics, canyers i festius mentre que altres són més relaxats, viscerals o més romàntics amb pinzellades de folk i blues estatunidenc amb artistes com Pete Seeger, Woody Guthrie entre altres de les escenes combatives dels EUA. Ha fet ja alguns concerts a llocs propers a la seva localitat com també la seva estrena en el Casal de Joves "El Kaliu" de Lliçà d'Avall.
Crec que és un cantautor amb uns temes molt frescos i també molt interessants. I a sota deixo l'entrevista que li van fer al programa de ràdio Catalunya Exprés Magazine de Ràdio 4. S'hi escolten algunes cançons d'aquest disc.




Més informació es pot trobar a: www.myspace.com/aleixgarriga.
Crec que està prou bé. Espero que algú em deixi un comentari sobre l'opinió del cantautor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada