dijous, 9 d’agost del 2012

Acte polític de presentació d'ARRAN, Rebrot 2012. (14-07-2012)

He volgut compartir el vídeo de l'acte polític de presentació d'ARRAN: una nova organització juvenil de l'Esquerra Independentista dels Països Catalans com a fusió de les dues anteriors organitzacions de joves independentistes Maulets i CAJEI. Al principi podreu trobar un repàs històric de les dues organitzacions i un repàs de les seves mobilitzacions fins ara i l'empatia amb altres organitzacions i moviments de lluita. 
Durant l'acte es troben les ponències d'ex militants històrics de Maulets i CAJEI, i actuals militants de la CUP, Endavant OSAN, el SEPC, l'MDT, la COS i del Casal Panxo de Berga. També s'hi inclouen les actuacions musicals dels grups EINA i BRAMS i al final es toca la Balanguera, la Muixeranga, l'Internacional i els Segadors. 

SEGUEU ARRAN I VISCA LA TERRA!!!! 



2 comentaris:

  1. Hola
    Me llamo Sandra y tengo un directorio web. Me ha encantado tu blog! Tienes unos post muy interesantes, te felicito!. Buen trabajo, por ello me encantaría contar con tu sitio en mi directorio, para que mis visitantes entren a tu web y obtengas mayor tráfico.
    Si estás de acuerdo házmelo saber.
    PD: mi email es: montessandra37@gmail.com
    Sandra.

    ResponElimina
  2. Gràcies Sandra pel teu comentari. Però per ara tampoc vull fer famós el meu bloc. És un bloc així més íntim i personal tot i que poso articles i escrits que una mica es desvïin. Per ara no vull que hi hagi tants visitants. Però moltes gràcies igualment pel comentari i t'agradi.

    Salut

    ResponElimina