dijous, 23 de desembre del 2010

Concert de "músics amb nassos" a l'Apol·lo

Després del semestre i la mala formació d'un nou govern conservador de cara després dels resultats obtinguts a través dels vots decepcionants de la majoria de la població catalana, vull deixar el penúltim i l'últim escrits d'aquest mes per deixar un temps a part el projecte personal de sensacions i sentiments.


"Nou grups catalans i més d'un miler de persones crearan un moment únic i especial en col·locar-se a la vegada un nas vermell de pallasso per la humanització de la salut. Serà el proper 23 de desembre durant el concert solidari que es celebrarà a la sala Apol·lo de Barcelona i que servirà com a clausura del projecte Músics amb Nassos i dels actes del 10è aniversari de Pallapupas: pallassos d'hospital.

Love of Lesbian, Gossos, Sidonie, Sanjosex, Anna Roig i l'ombre de ton chien, La Brigada, Samitier, Gentle Music Men, Carlos Cros i alguns artistes sorpresa més participaran en el concert i compartiran espai amb els altres protagonistes de la nit: els Pallapupas, que dinamitzaran els canvis d'escenari entre els grups.

Joanra Planell, baixista de Love of Lesbian i impulsor del projecte, comenta: "Pels músics és una ocasió per transmetre amb la nostra música un missatge per a la humanització de la salut i per seguir portant alegria i esperança als hospitals de Catalunya".

Les entrades són solidàries i els beneficis de la seva venda aniran destinats a ampliar la presència dels Pallapupas als hospitals catalans. Poden adquirir-se a http://www.pallapupas.org/ a un preu de 18 euros (20 euros si es compren el mateix dia del concert a la Sala Apol·lo)."

Extret de: http://www.pallapupas.org/news/tags/ca_ES/sidonie










Em sap greu no haver-hi anat però no sempre es pot fer tot malgrat se'n tinguin ganes...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada