divendres, 6 de juliol del 2012

Anti Juliols UB. Cartell i Presentació

 Del 2 al 29, Anti-Juliols a la UB Raval. L'universitat popular i alternativa d'estiu.



Aquest any els i les membres de les assemblees de facultats de la UB del Raval i Mundet hem organitzat els Anti Juliols, com a part de la nostra vaga indefinida que hem iniciat des de finals de maig. Es tracta d'una universitat alternativa i popular com a rebuig de la implantació progressiva dels graus, l'eliminació dels examens de la segona convocatòria, la pujada de taxes i preus de les matrícules del curs vinent a més d'un 60% -així també l'encariment dels cursos de juliols de la UB- com també les retallades de personal docent i becaris, investigació i recerca i administratiu. Així també la privatització i l'elitització de la universitat pública sota els interessos competitius mercantils i financers, així com tot el que representa la implantació de Bolonya des de farà uns anys com a model contraeducatiu i ofensiva neoliberal i conformista. 

Amb els Anti Juliols organitzem tot un cicle de cursos, seminaris, taules rodones i debats que fem a la facultat del Raval del 2 al 29 de juliol sobre temes actuals que afecten a molta gent -sobre les retallades o la crisi- com també de matèries com història, filosofia, antropologia o psicologia. Així adquirir més eines per construïr el pensament crític i models alternatius respecte la universitat com el sistema actual que ens deixa en precarietat de cara el dia de demà. I com a membre de l'assemblea UB Raval jo també hi participo. 

Els cursos i seminaris són totalment lliures i gratuïts per tothom qui vulgui. Per últim en aquest enllaç us passo el calendari amb el programa. En principi la majoria dels cursos es fan a l'aula 402 (4t pis).

Adreça: c. Montalegre 8. Al davant del MACBA, Raval. 

Com arribar-hi: Metro L1 i L2 (Plaça Universitat) i L3, L6 i L7 (Plaça Catalunya).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada