dissabte, 22 de gener del 2011

In memoriam de Jota

Per acabar avui deixo una notícia trista sobre la mort d'un membre de Ràdio Nikòsia cap al final de l'any passat: el Jota. Ell era un artista vocacional i auster que tocava la guitarra i tocava les cançons. Tot i haver-lo conegut en els últims moments en què he començat a col·laborar amb ells, en part també m'he sentit bastant afectat.
El dia 12 de gener des de Ràdio Nikòsia es va realitzar una sessió del programa per fer-li un petit homenatge que la podreu veure clicant aquí.
Igualment el seu record també el trobarem a través d'aquest petit reportatge que es diu LA CIUDAD TOMADA realitzat pel mateix col·lectiu on encara se'l pot veure cantant amb la seva guitarra entremig de les veus dels altres ponents.



Aquí també deixo el link de l'mp3 amb el programa dedicat a en Jota: http://www.contrabanda.org/audio/20110112-Nicosia.mp3
Hi podreu escoltar temes de bandes de rock en anglès i castellà que li havien agradat a ell com també les explicacions d'en Xavi Comín i altres. Val la pena escoltar-lo.
A continuació deixo aquest últim link amb els propers programes i activitats que farà Nikòsia, entre elles la xerrada a la facultat de medicina de Sant Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada