divendres, 7 de gener del 2011

"La muerte perjudica seriamente la salud"

Ja entrem cap a dins del gener amb imatges del curt juvenil "La muerte perjudica seriamente la salud" amb la cançó Sexe Tantric dels Espectres.

Però jo vaig escoltar aquesta cançó per primera vegada en un concert de Drink Team a Can Vies on un dels membres havia cantat en aquest grup. Tan sols és un videoclip passatger i ara a seguir estudiant que els examens estan a tocar!! :=(

3 comentaris:

  1. Ostres, quina gràcia Joan xD!

    Aquest curt "La muerte perjudica seriamente la salud" és un projecte que no es va acabar mai del tot, però al final vaig decidir recuperar algunes imatges per fer un videoclip no oficial dels Espectres, m'agrada molt aquesta cançó

    ResponElimina
  2. Tot un clàssic d'Espectres. Jo feia temps que pensava en posar-lo en aquest bloc però no sabia com titular-lo.
    De fet vaig decidir en primer lloc titular-lo SEXE TÀNTRIC com la cançó d'Espectres. Però al final em va semblar més adhient el títol del curtmetratge que tu dius.
    Bé amic, ara tinc això parat perquè he de fer altres coses. Però seguiré explicant coses noves tant sobre la meva personalitat com també la reproducció de coneixements i altres coses.
    Una abraçada amic.

    ResponElimina
  3. Entre altres etiquetes, el vaig afegir també com a medicina-psicologia, degut al títol del documental: la muerte perjudica seriamente la salud.
    Se't veu molt jove en aquest vídeo Agus. Quins grans records que deus tenir d'aquestes èpoques.

    ResponElimina