dilluns, 27 de setembre del 2010

Entrevista corrosiu a Oriol Cardona (Àcid Úric)


I per acabar el mes de setembre (el mes que hi he penjat més escrits) deixo una entrevista feta al músic osonenc Oriol Cardona que li van fer farà uns 2 o 3 anys en el programa Bon Cop de Rock amb el presentador Jordi Sunyer a través del canal osonenc el 9 TV. En aquest programa l'Oriol ens explica com va començar la seva afició a la música i els seus primers grups on hi havia tocat des de jovenet i la idea d'inventar Àcid Úric (ÀÚ) com a grup més personal i amb un sentit corrosiu on hi apareixen alguns temes personals i relacionats amb la música rock, la manera d'enregistrar la primera maqueta i les seves influències musicals. I d'altra banda també ens explica algun altre dels seus projectes musicals com ara Jam de Perles on en solitari canta temes de Pearl Jam en format acústic.
I finalment aquesta sessió es va acabar amb el passi del videoclip de la seva cançó Petit Esclau que d'alguna manera transmet la situació portada pels estressos de la societat actual i el desig d'una persona fer la seva al marge de l'atrafegament generat per aquest consumisme. Tot això es podrà mirar a través d'aquests cinc vídeos que he deixat a continuació. I per acabar dic que desitjo a tots i totes aquelles interessades en anar analitzant algun article o text d'aquest bloc (que malgrat ser dels més patètics que es puguin trobar) els desitjo que acabin de passar un bon final de setembre i els vagi bé (si encara no l'han fet) la tornada a la universitat o a la feina. I el proper dimecres hi hagi sort a la vaga general.

Per avui i per l'hora que és, jo ja plego i marxo cap al llit perquè demà he de matinar i aquí deixo aquesta sessió del Bon Cop de Rock.

Bona nit! :)












Dades sobre aquest programa:

Producció: Jordi Sunyer


Saviesa discogràfica: Ignasi Isern


Càmera: Ignasi Lloret


Col·laboració: Sala Pasternak de Vic (www.pasternakvic.com).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada